Individul care a bătut crunt un fost angajat al Penitenciarului Botoșani, reținut pentru tentativă de omor

Individul care a  bătut crunt un fost angajat al Penitenciarului Botoșani a fost reținut pentru tentativă de omor.  Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale efectuează cercetări, în baza delegării procurorului, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

„În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că în noaptea de 15 spre 16 august 2024, în timp ce victima se afla în fața imobilului în care locuiește, împreună cu un bărbat, de 45 de ani, pe fondul unui conflict spontan, acesta din urmă ar fi lovit-o de mai multe ori, în zona feței, provocându-i leziuni care au necesitat îngrijiri medicale. Inițial cercetările au fost desfășurate pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, însă, în urma concluziilor medico-legale și a probatoriului administrat, a fost schimbată încadrarea juridică a faptei în infracțiunea de tentativă de omor”, precizează anchetatorii.

Miercuri, 21 august 2024, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani. În cursul zilei de astăzi urmează să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Urmareste-ne pe Google News

Nenorocire la Botoșani! Un fost angajat al Penitenciarului Botoșani a fost bătut cu cruzime. Cristian are nevoie urgent de sânge

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *