Non-stop în slujba comunității. Gestul unui pompier din Botoșani după ce tatăl său a primit un apel telefonic. „Mai multe voci strigau după ajutor”

Non-stop în slujba comunității! Un pompier din Botoșani, aflat în concendiu alături de părinții săi, a lăsat totul baltă și a plecat de acasă  după ce tatăl său a primit un apel telefonic. Ce s-a întâmplat au povestit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani

„Astăzi, la prânz, Eduard își făcea planuri cum să-și petreacă concediul de odihnă alături de părinți, când a sunat telefonul tatălui. La celălalt capăt, a auzit mai multe voci care strigau după ajutor. Arde la Gică, a spus tatăl. Nici nu a terminat de zis că amândoi alergau spre gospodăria vecină cuprinsă de flăcări.

– Vă rog ajutor! Ne arde și casa! striga o femeie

– Ați sunat la 112?

– Am sunat eu! Ajung imediat! i-a răspuns soțul ei.

O magazie unde erau depozitate lemne de foc și mai multe unelte ardea violent. Flăcările se extindeau, dar Eduard, sigur pe el, a știut exact ce trebuie să facă pentru a limita propagarea flăcărilor.În doar câteva minute, la fața locului au ajuns și colegii de la ISU Neamț. A rămas alături de ei până când pericolul a fost înlăturat.

Azi, casa unor oameni a fost în pericol, dar datorită lui Eduard flăcările nu au ajuns la ea. Îți mulțumim, Eduard, pentru cum ai acționat, dar și pentru că nu ai rămas indiferent față de necazul acelor oameni. Eduard Narcis Horea este pompier la Stația Săveni, de doi ani! Întâmplarea s-a petrecut în localitatea Brusturi, județul Neamț”.

 

Urmareste-ne pe Google News

Dramatic! O femeie din Botoșani, aflată în divorț, și-a luat zilele chiar în sediul unei firme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *