Caz îngrijorător la maternitatea Botoșani! O pacientă a făcut scandal și a agresat o asistentă

Un caz îngrijorător s-a înregistrat, în noaptea de marți spre miercuri, la maternitatea Botoșani. O pacientă a făcut scandal și a agresat o asistentă. Cadrele medicale au sunat la 112, neputând să o calmeze pe femeie.

„Au chemat poliția că era în sevraj de la băutură și nu voia să urce în salvare, să o ducă la psihiatrie. Am înțeles că a mușcat și o asistentă”, ne-a mărturisit o mămică internată la maternitate.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean Botoșani, femeia a fost internată pe Secția de Obstetrică și Ginecologie pe 19 august, iar azi noapte a intrat în sevraj și a avut un comportament violent.

„A fost internată pe 19 august, cu sângerare abundentă, cu analize de laborator modificate. A fost chiuretată de medicul de gardă, în scop și terapeutic, i s-a administrat sânge, aseară, undeva în jurul orei 21.00, a fost anunțat medicul de gardă că pacienta prezintă delir, halucinogene. S-a luat legătura cu medicul psihiatru, medicul de gardă de la Secția de Psihiatrie, pacienta a dezvoltat delir de sevraj, a fost chemată ambulanța, dar pacienta nu coopera și au sunat la 112 pentru a interveni ca pacienta să poată fi transferată la Secția de Psihiatrie, unde se află internată și în acest moment, ca umare a unui sevraj etanolic”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Botoșani.

Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *