Italianul care a fost acuzat de tentativă de omor în Botoșani contestă arestarea preventivă

Italianul care a fost acuzat de tentativă de omor în Botoșani contestă arestarea preventivă dispusă, luni, de Tribunalul Botoșani. Cetățeanul italian a cerut să fie pus în libertate însă acest lucru va fi decis de Curtea de Apel Suceava.

Totul s-a petrecut pe 18 august, seara, când bărbatul de 36 de ani, pe fondul consumului de alcool și a substanțelor interzise, s-a crezut în filme.

Practic, în timp ce se afla împreună cu alți trei bărbați, din comuna Brăești, în curtea unei locuințe aparținând uneia dintre victime, pe fondul unui conflict spontan, i-ar fi lovit atât cu pumnul, cât și cu un obiect tăietor  provocându-le leziuni care au necesitat îngrijiri medicale.

Ulterior, bărbatul de 36 de ani a urcat la volanul autoturismului personal și a părăsit locul faptei, iar în scurt timp a intrat cu vehiculul într-un cap de pod. În urma imapctului au rezultat doar pagube materiale. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0, 71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mai mult decât atât, rezultatul a fost pozitiv și în cazul testării pentru depistarea prezenței în organism  substanțelor psihoactive. Acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *