FOTO Bunică sărbătorită la 102 ani. Este cel mai vârstnic beneficiar al sistemului de protecție din județul Botoșani

Cel mai vârstnic beneficiar al sistemului de protecție din județul Botoșani a fost sărbătorit astăzi, la Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Trușești.

Maria Orzoi a fost felicitată la împlinirea vârstei de 102 ani de autorități și de conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani.

Bunica Maria s-a născut la Unțeni, județul Botoșani. A trecut peste cel de-al Doilea Război Mondial, peste perioada comunistă și a fost cel mai vârstnic bolnav de Covid din Botoșani. A fost instituționalizată în sistemul de protecție gestionat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului în urmă cu 28 de ani.

Bunica Maria, a fost sărbătorită astăzi, la Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Trușești, când a împlinit 102 ani. Orzoi Maria este cel mai vârstnic beneficiar din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani, motiv de bucurie și de sărbătoare. La mulți ani sănătoși!”, este mesajul transmis de reprezentanții DGASPC Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *