FOTO Distracție ciudată pentru opt tineri din Botoșani! Săreau pe mașini, rupeau florile din ghiveci și țipau cât îi ținea gura

Distracție ciudată pentru câțiva tineri din Botoșani, care au fost filmați în timp ce săreau pe mașinile parcate, distrugeau florile din ghiveci și țipau cât îi ținea gura, chiar dacă era în toiul nopții. Aceștia se aflau în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2:00, pe strada Marchian.

Cei opt tineri au fost observați de poliţiştii locali din cadrul Serviciului Dispecerat. Aceștia „se manifestau zgomotos (țipau) deranjând ordinea și liniștea publică, se urcau cu picioarele pe mașinile parcate în zonă, smulgeau florile din ghivecele stradale și le aruncau pe jos”, spun polițiștii locali.

Imediat, polițistii locali din Dispecerat au informat patrula mobilă de ordine publică și au dispus măsuri de intervenție. Cei 8 tineri (6 băieți și 2 fete) cu vârste cuprinse între 15 și 16 ani, unii cu domiciliul în municipiul Botoșani alții în comuna Curtești, au fost legitimați și sanctionați contravențional cu amenzi cuprinse între 250-300 lei fiecare.

Urmareste-ne pe Google News

2 thoughts on “FOTO Distracție ciudată pentru opt tineri din Botoșani! Săreau pe mașini, rupeau florile din ghiveci și țipau cât îi ținea gura

  1. Daca is asistati social tot neamul lor , normal ca fac si din astea.

    Ar trebui pusi la munca zilnica pana incep scoala in 40 grade sa vada cum se munceste. Gunoaie de oameni

  2. Cocalari de BOTOSANI !sunt acelesi exemplare care se trantesc in trecatori … paza orasului sa fie prezenta pe strazi nu doar in zone de vanatoare de greseli …locuri cu risc de cocalareala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *