Vrei să faci o bucurie unui elev la început de an școlar? O parohie din Botoșani strânge ghiozdane cu rechizite pentru copiii nevoiași

O parohie din Botoșani strânge ghiozdane pentru copiii nevoiași. Este vorba despre Parohia Pacea, care isi doreste sa fie alaturi de elevi si la inceput de an scolar. Pentru foarte multi parinti si elevi, inceperea anului scolar este un motiv de ingrijorare, pentru ca fac eforturi financiare foarte mari pentru a reusi sa le cumpere un ghiozdan, toate rechizitele necesare, uniforma, trening, pantofi si ce mai este nevoie.

Unii dintre ei, mai ales cu mai multi copii, chiar si cu eforturi financiare, nu reusesc sa le cumpere tot ceea ce trebuie la inceput de an scolar si copilul merge trist la scoala, chiar daca apoi, pe parcursul anului scolar, parintii se straduiesc sa le mai cumpere cate una alta.

„Ne propunem, atat cat putem, sa fim alaturi de acesti elevi pentru a putea pasi, in curtea scolii, cu zambetul pe buze, in prima zi de scoala. Din ce ne-am interesat rechizitele pentru un elev ar costa in jur de 100-150 lei si un ghiozdan in jur de 100 lei. Pretul rechizitelor variaza in functie de cerintele de la scoala, de marcile alese. La gimnaziu și liceu listele sunt mai scurte nemaifiind nevoie de hartii colorate, lipici, creioane colorate s.a”, anunță reprezentanții Parohiei.

Cei care puteti si doriti sa donati un ghiodan pentru un elev la inceput de an scolar, il puteti lasa la Biserica Pacea. La casa Sf Irina ( din spatele bisericii), in aceasta perioada, este zilnic o voluntara in intervalul 9:00-17:30. Puteti sa o contactati la nr de telefon +40722179366.

„Va rugam sa puneti o foaie in ghiozdan sau lipita cu scoci pe ghiozdan, pe care sa scrieti primar/ gimnaziu/ liceu. Puteti darui doar un ghiozdan sau doar o parte din rechizite, fiecare dupa puterea sa. Pentru alte informatii, cei care doriti sa donati sau care aveti nevoie de ajutor in acest sens, puteti sa sunati sau sa dati mesaj la nr de telefon: 0753723189 ( pr. Marian Macuc)”, precizează reprezentanții parohiei.

 Urmareste-ne pe Google News

Anunțurile de la Spitalul Județean Botoșani, care stârnesc amuzamentul pacienților. „Pentru limba română unde apăs?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *