Aproape 80 de absenți, la Botoșani, la proba obligatorie a examenului de bacalaureat

Zeci de absenți și astăzi la proba obligatorie a bacalaureatului de toamnă, la Botoșani. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean, la proba E.c), proba obligatorie a profilului, din cadrul examenului național de bacalaureat, au fost înscriși 401 candidați, din care 79 au fost absenți (16 la istorie și 63 la matematică). S-a înregistrat o rată de participare de 80,29%. Nu au fost candidați eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă.

Ultima probă din această sesiune, proba la alegere a profilului și a specializării, cu 381 de candidați înscriși, este programată miercuri, 21 august.

Afișarea primelor rezultate va avea loc în data de 26 august (până la ora 12:00). Contestațiile pot fi depuse/transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației este nota finală și poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Afișarea rezultatelor finale este prevăzută în data de 30 august 2024, transmite printr-un comunicat IȘJ Botoșani.

 Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *