Monden! Doi ofițeri de poliție din Botoșani au devenit, astăzi, soț și soție. Mirele a mers în fața preotului în uniformă

Doi ofițeri de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani au devenit, duminică, soț și soție. Este vorba de Marius Molocea și de Alexandra Pintilei, care s-au cununat religios.

Mirii, de 27 și, respectiv, 26 de ani, au fost cununați de preotul de la Capela Militară din municipiul Botoșani, nașii acestora fiind, la rândul lor, ofițeri în IPJ Botoșani. 

Marius a mers în fața preotului în uniforma de serviciu, iar Alexandra a îmbrăcat o elegantă rochie de mireasă.

Tânărul polițist lucrează la Secția 3 de Poliție Rurală Hlipiceni, iar ea la Serviciul de Ordine Publică. El este fost agent de poliție trecut în corpul ofițerilor, ea ea este absolventă a Academiei de Poliție, fiind una dintre cele mai bune studente din promoția sa.

Urmareste-ne pe Google News

Căsătorie în uniformă şi la Penitenciar

O frumoasă poveste de dragoste împletită cu pasiunea pentru carieră a dus, sâmbătă, la formarea, în mod oficial, a unei familii. Paula și Cosmin, doi tineri din Botoșani, au spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă.

Paula Ciocănel, de 24 de ani, și Cosmin Marian Manolache, de 31 de ani,  sunt agenți ai Penitenciarului Botoșani. S-au cunoscut chiar la concursul pentru angajarea în sistemul de penitenciar. Au împărtășit de atunci și bune și rele și au decis că vor să meargă împreună pe același drum.

La starea civilă, amândoi au îmbrăcat ținuta oficială a polițiștilor de penitenciare. Astfel, mireasa nu a avut voal și trenă, iar mirele a renunțat la costum și papion, însă amândoi au strălucit de fericire în uniformă.

A fost un eveniment cu totul special, iar alături i-au avut pe părinții spirituali, cei care au fost aleși să îi îndrume pe parcursul căsniciei. Este vorba despre Roxana și Nicolae Asandului. Ea este profesoară la Colegiul Național „A.T. Laurian”, iar el agent în cadrul Penitenciarului Botoșani, coleg cu mirii la unitatea de detenție.

La eveniment au participat rudele, prietenii, dar și colegii de serviciu, care s-au bucurat pentru ei și le-au urat „Casă de piatră”.

Urmareste-ne pe Google News

 

3 thoughts on “Monden! Doi ofițeri de poliție din Botoșani au devenit, astăzi, soț și soție. Mirele a mers în fața preotului în uniformă

  1. Și eu lucrez în sistem dar pt o asemenea zi de importantă nu aș purta deloc uniforma…dar unii sunt după afirmare și amestecă viața de familie cu serviciul.trist pentru el…

  2. FELICITARI !
    Apreciez abordarea lor !
    este una cu curaj si responsabilitate fata de munca si viata reala!

  3. interesant cat de cretin poti fi ,sa faci aprecieri la un moment atat de important in viata unui om !
    iar mai mai ales la adresa unui coleg !
    inainte erau militieni si se respectau acum ?
    se uras ei intre ei ?
    ce fel de exemplare avem in aceste ministere in slujba cetateanului ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *