Incendiu izbucnit într-un apartament din orașul Săveni, în timp ce proprietara nu era acasă. Mai mulți locatari au ieșit afară

Nu lăsaţi candelele aprinse nesupravegheate! În urmă cu puțin timp, din această cauză, într-o garsonieră situată la etajul II al unui bloc din orașul Săveni, a avut loc un incendiu. În momentul producerii evenimentului, proprietara nu era acasă. Vecinii au observant că iese fum pe geamul de la balcon și au chemat pompierii.

La caz a ajuns, în cel mai scurt timp, un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Săveni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Pompierii au constat faptul că ardeau cu flacără și dejări de fum bunurile din balcon, o ușă, dar și mai multe articole de îmbrăcăminte din cameră și au acționat rapid astfel încât incendiul să nu se extindă la întreaga locuinţă. Aceștia au evacuat, preventiv, trei locatari. Alte zece persoane au ieșit singure din interior, până la sosirea forțelor de intervenție. Nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, transmite ISU Botoșani.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *