Mozzarela produsă de o firmă din Botoșani, aleasă pentru Campionatul Internațional de Pizza

Mozzarela din Botoșani a fost aleasă pentru Campionatul Internațional de Pizza. Unul dintre cei mai mari procesatori de lactate din România, compania Five Continents Group, se alătură celei de-a treia ediții a Campionatului Internațional de Pizza. Produsele sunt realizate cu ajutorul tehnologiei care respectă eticheta curată,  nu conțin conservanți și aditivi.

„Aspectele care definesc produsele Five Continents Group Botoșani sunt gustul, oferit de proprietățile laptelui folosit ca materie primă, și calitatea, garantată prin certificările Sistemului integrat de management al calității, aplicabil în cadrul companiei. Standardele înalte de calitate, aliniate cerințelor europene, nivelul dotărilor și tehnologiile de ultimă oră aplicate, la care se adaugă pasiunea și priceperea oamenilor, asigură consumatorul că sub marca Five Continents Group va descoperi produse care satisfac și cele mai pretențioase gusturi”, susțin cei de la Asociația Pizzarilor Profesioniști din România.

Produsele companiei sunt distribuite atât pe plan național, cât și la export, fiind cunoscute și apreciate de consumatori.

A treia ediție a Campionatului Internațional de Pizza va avea loc pe 14 și 15 octombrie, la Pullman Bucharest World Trade Center. Competiția este împărțită în 3 categorii: Pizza Clasică, Pizza Napoletana și Pizza Romana.

Urmareste-ne pe Google News

Un nou supermarket se construiește în Botoșani. Vezi unde va fi amplasat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *