FOTO Accident pe DN 15D. Doi bărbați s-au răsturnat cu mașina, iar unul a rămas prins sub autoturism

Un accident rutier a avut loc pe DN 15D, în localitatea Dumești, comuna Dumești, județul Vaslui. Pompierii au salvat viața unui bărbat prins sub un autoturism.  Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al judeţului Vaslui intervine cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare), două ambulanțe SMURD și echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, descarcerarea, extragerea, evaluarea și acordarea primului ajutor calificat victimelor unui accident rutier produs pe DN 15D, în localitatea Dumești, comuna Dumești, la intersecție cu drumul care duce spre localitatea Schinetea. La intervenție participă și un echipaj care încadrează o ambulanță aparținând SAJ Vaslui.

În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau doi bărbați. La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism răsturnat în afara carosabilului, una dintre victime fiind surprinsă sub autoturism. Din autovehiculul răsturnat se scurgeau lichide combustibile. Pompierii militari au acționat pentru salvarea victimelor, concomitent cu acțiunea de descarcerare, bărbații fiind asistați medical.

Persoanele implicate în accident au fost evaluate, au primit primul ajutor în ambulanțe, în acest moment fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, victimele fiind diagnosticate cu multiple fracturi și traumatisme. În acest moment, pompierii militari asigură zona și curăță șoseaua.

Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *