VIDEO Patru nuntași trași pe dreapta de polițiști după o deplasare haotică pe străzile din Botoșani. Le-a trecut cheful de distracție

Patru nuntași au rămas fără permis după o deplasare haotică pe străzile din Botoșani. Sâmbătă, 17 august, polițiștii rutieri au identificat patru tineri, cu vârstele cuprinse între 21 și 26 de ani, doi din județul Botoșani și alți doi de naționalitate belgiană, care au fost surprinși în timp ce se deplasau haotic, în mod voluntar, pe străzile din municipiul Botoșani, punând în pericol siguranța rutieră, anunță reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

Cei patru au fost conduși la sediul poliției, ulterior față de aceștia fiind dispusă măsura sancționării contravenționale pentru conducere agresivă, conducere pe sensul opus de mers și nerespectarea culorii roșie a semaforului electric, cu amendă în valoare totală de aproximativ 5.000 de lei.

Ca măsură complementară le-au fost reținute permisele de conducere pentru 30 de zile, în cazul a doi dintre aceștia și, pentru 120 de zile, în cazul celorlalți doi.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *