ICE Computers Botoşani a câştigat licitaţia privind amenajarea reţelei de supraveghere video în municipiul Botoşani

camere video mobileO firmă din Botoşani se va ocupa de amenajarea reţelei de supraveghere video în municipiul Botoşani. Este vorba de firma ICE Computers Botoşani, care a câştigat licitaţia organizată de municipalitate în cadrul proiectului cu finanţarea europeană, în valoare de 2 milioane lei. Potrivit proiectului, în municipiul Botoşani urmează să fie montate 57 de camere video mobile în zona centrală a oraşului, dar şi în apropierea şcolilor, în scopul creşterii gradului de siguranţă şi a prevenirii criminalităţii. Vineri, firma a semnat contractul cu Primăria Botoşani.

La Casa Cărţii va fi dispeceratul, iar camerele video vor fi montate în tot oraşul. În apropierea şcolilor, intersecţiile mari, pieţe. Sunt zone mai de risc, zone în care oamenii vor să se simtă în siguranţă. Sunt imagini cu caracter confidenţial. Ele sunt puse la dispoziţie doar la cererea poliţiei sau organelor de anchetă. Şi copiii se vor simţi în mai mare siguranţă faţă de până acum„, a spus viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

One thought on “ICE Computers Botoşani a câştigat licitaţia privind amenajarea reţelei de supraveghere video în municipiul Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *