FOTO Căsătorie inedită! Paula și Cosmin, doi tineri din Botoșani, și-au unit destinele în uniformă

O frumoasă poveste de dragoste împletită cu pasiunea pentru carieră a dus, sâmbătă, la formarea, în mod oficial, a unei familii. Paula și Cosmin, doi tineri din Botoșani, au spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă.

Paula Ciocănel, de 24 de ani, și Cosmin Marian Manolache, de 31 de ani,  sunt agenți ai Penitenciarului Botoșani. S-au cunoscut chiar la concursul pentru angajarea în sistemul de penitenciar. Au împărtășit de atunci și bune și rele și au decis că vor să meargă împreună pe același drum.

La starea civilă, amândoi au îmbrăcat ținuta oficială a polițiștilor de penitenciare. Astfel, mireasa nu a avut voal și trenă, iar mirele a renunțat la costum și papion, însă amândoi au strălucit de fericire în uniformă.

A fost un eveniment cu totul special, iar alături i-au avut pe părinții spirituali, cei care au fost aleși să îi îndrume pe parcursul căsniciei. Este vorba despre Roxana și Nicolae Asandului. Ea este profesoară la Colegiul Național „A.T. Laurian”, iar el agent în cadrul Penitenciarului Botoșani, coleg cu mirii la unitatea de detenție.

La eveniment au participat rudele, prietenii, dar și colegii de serviciu, care s-au bucurat pentru ei și le-au urat „Casă de piatră”.

Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *