Anchetă a poliției după ce fostul angajat al Penitenciarului Botoșani a ajuns în stare gravă la spital

Anchetă a poliției după ce un fost angajat al Penitenciarului Botoșani a ajuns în stare gravă la spital. Polițiștii au fost sesizați de cadrele medicale după ce Cristian Baciu, de 48 de ani, a fost internat ca urmare a unei agresiuni.

„Din primele verificări a reieșit faptul că în noaptea de 15 spre 16 august, în timp ce victima afla pe o banca, de pe Ale Constantin Gane, ar fi avut un conflict cu o altă persoană, context în care s-ar fi agresat reciproc”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

Botoșăneanul a fost lovit cu bestilitate de prietenul său de pahar, un bărbat de 45 de ani. În prezent acesta internat în stare foarte gravă la Spitalul din Suceava, urmând a fi operat pe creier, potrivit apropiaților.

„Familia face un apel către unitatea noastră întrucat are nevoie urgentă de sânge pentru ca operația să poată avea loc. Donarea se va face la Suceava, pe numele Baciu Cristian”, este apelul făcut de apropiați.

Potrivit polițiștilor, cercetările sunt efectuate pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând ca în funcție de evoluția stării de sănătate a victimei sa se stabilească cu exactitatea încadrarea juridică a faptei.

Urmareste-ne pe Google News

Nenorocire la Botoșani! Un fost angajat al Penitenciarului Botoșani a fost bătut cu cruzime. Cristian are nevoie urgent de sânge

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *