FOTO A murit un fost director de la Drumuri. „A fost dedicat investițiilor pe drumurile naționale din Moldova, majoritatea purtând amprenta sa”

A murit un fost director de la Drumuri. direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași anunță încetarea din viață a ing. Ștefan Ilie, fost director adjunct al instituției în perioada noiembrie 1998 – decembrie 2016. Ștefan Ilie s-a născut la Mediaș, pe 29 octombrie 1950. Familia s-a mutat la Iași, iar aici și-a desăvârșit pregătirea profesională, studiind și devenind licențiat al Institutului Politehnic Iași – Facultatea de Construcții, specializarea Căi Ferate, Drumuri și Poduri (CFDP). Debutul profesional l-a avut în București, la magistrala Metroului.

A revenit în Moldova, fiind angajat ca inginer la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași, instituție în cadrul căreia a urcat treaptă cu treaptă în ierarhia profesională, ieșirea la pensie fiind din funcția de director adjunct Investiții, în anul 2016. De altfel, majoritatea timpului cât a activat aici a fost dedicat investițiilor pe drumurile naționale din Moldova, majoritatea purtând amprenta sa.

Cei care l-au cunoscut și doresc să îi aducă un ultim omagiu o pot face la Capela Catolică de la Cimitirul „Buna Vestire” din Iași. Înmormântarea va avea loc luni, 19 August 2024, ora 13.00, la Cimitirul „Sf. Vasile” din Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *