Nenorocire la Botoșani! Un fost angajat al Penitenciarului Botoșani a fost bătut cu cruzime. Cristian are nevoie urgent de sânge

O nenorocire a avut loc în seara zilei de 15 august, pe o stradă din Botoșani. Un fost angajat al Penitenciarului Botoșani a fost bătut cu cruzime chiar de către cel cu care băuse câteva pahare la un restaurant cu câteva clipe mai devreme.

După ce au ieșit din local, între cei doi au început câteva discuții în contradictoriu, iar la un moment dat, Cristian Baciu, de 50 de ani, a fost lovit cu bestilitate de prietenul său de pahar, un bărbat de 45 de ani. În prezent acesta internat în stare foarte gravă la Spitalul din Suceava, urmând a fi operat pe creier, potrivit apropiaților.

„Familia face un apel către unitatea noastră întrucat are nevoie urgentă de sânge pentru ca operația să poată avea loc. Donarea se va face la Suceava, pe numele Baciu Cristian”, este apelul făcut de apropiați.

Potrivit polițiștilor, cercetările sunt efectuate pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând ca în funcție de evoluția stării de sănătate a victimei sa se stabilească cu exactitatea încadrarea juridică a faptei.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *