FOTO Tânăra din Botoșani care a primit două mașini de lux din partea lui Ion Țiriac. Cât valorează mașinile

O tânără din Botoșani a primit două mașini de lux din partea omului de afaceri Ion Țiriac. Este vorba despre Simona Radiș, care a obținut medalia de aur la canotaj,  8 +1, la Jocurile Olimpice. Tânăra a primit o mașină Hyundai Ioniq 5, personalizată, de 52.500 euro, pentru medalia de aur, și o mașină Hunday Kona de 25.500 euro, pentru medalia de argint obținută alături de Ancuța Bodnar.

Numărul de înmatriculare al acesteia reprezintă numele Simonei, iar pe aripa din spate stilizată disciplina sportivă, iar bara din față a automobilului electric este decorată cu un mozaic olimpic. Allianz Țiriac i-a oferit asigurare de viață și de sănătate pentru următorii 4 ani, polițe RCA și CASCO.

Ion Țiriac și-a onorat, astfel, angajamentul față de medaliații români la Jocurile Olimpice de la Paris. A oferit 21 de mașini de lux pentru 21 de medalii. Cei care au obținut câte două medalii au primit câte două mașini. Plus încă o mașină pentru Sabrina Voinea, gimnasta care și-a făcut atât de bine treaba la Paris, terminând pe locul 4 la sol, după atâtea și atâtea dezbateri.

„Suntem aici fără să fie nimic oficial. Asta e o treabă aproape de familie. Suntem aici să plătim tributul pe care-l avem, răsplata și respectul pentru acești oameni care, la Paris, în sfârșit, ne-au dat o rază de soare. Ne-au arătat că poate suntem pe drumul bun. Că poate încet, încet ne recâștigăm ceea ce am avut întotdeauna, adică nu gena pentru sport, nu asta; dar poate ne câștigăm înapoi copilul care să mai lase tableta și să facă treburi mai sănătoase dacă părinții sunt ocupați și să vedem cum facem, poate ajungem din nou acolo unde am fost. Ați făcut cu toții foarte mult, ați făcut mult mai mult decât credeam”, a spus Țiriac.

 

Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *