Un bărbat le-a spus polițiștilor că duce niște baloți de fân cu autoutilitara unui prieten din Botoșani. Ce avea de fapt în mașină

Un bărbat le-a spus polițiștilor că duce niște baloți de fân cu autoutilitara unui prieten din Botoșani, dar când oamenii legii au văzut ce avea de fapt în mașină s-a ales cu o amendă. 

Bărbatul a fost oprit, joi dimineață, în jurul orelor 05:30, de lucrătorii Secției nr. 13 Poliție Rurală Bălcăuți, în timp ce circula cu o autoutilitară Mercedes-Benz Sprinter. Fiind întrebat despre marfa pe care o transportă, bărbatul a spus că transportă câțiva baloți de fân la un amic de-al său din județul Botoșani, comuna Ibănești.

În urma controlului autoutilitarei s-a constatat că autoutilitara era încărcată cu 8 baloți de fân, iar în spatele acestora se afla material lemnos acoperit cu o prelată. Conducătorul auto a precizat faptul că nu deține aviz de însoțire pentru materialul lemnos transportat sau documente de proveniență. Întrucât nu deținea documente, conducătorului vehiculului i s-a adus la cunoștință faptul că va fi nevoit să însoțească organele de poliție la depozitul de materiale lemnoase de pe raza comunei Zamostea, în vederea inventarierii.

În autoutilitara a fost transportată o cantitate de 0,363 metri cubi cherestea rășinoase sub formă de rigle, 0,282 metri cubi cherestea rășinoase sub formă de scânduri și 1,20 metri cubi lemn foc rășinoase, însumând o cantitate de 1,845 mc material lemnos fără documente, în valoare de 784 lei. Întreaga cantitate a fost reținut în vederea confiscării. Șoferul a fost amendat.

 

Urmareste-ne pe Google News

Ce au pățit cinci tineri din Botoșani care strigau în fața blocului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *