Liviu Ciobotariu, înainte de meciul cu UTA Arad: Gândul nostru este de a oferi un spectacol  fotbalistic, mai ales că jucăm pe teren propriu

Antrenorul FC Botoșani, Liviu Ciobotariu, a declarat că meciul cu UTA Arad este unul important și își dorește ca echipa sa să câștige, mai ales că joacă pe teren propriu. El a spus că vrea să vadă cât mai mulți suporteri la stadion, pentru a încuraja echipa.

Este un meci foarte important pentru noi, ca de fapt toate jocurile pe care le vom disputa. Întâlnim o echipă foarte bună a campionatului nostru, cu un antrenor cu mare experiență, Mircea Rednic, însă gândul nostru este de a oferi un spectacol  fotbalistic, mai ales că jucăm pe teren propriu, în fața suporterilor noștri, după o perioadă destul de lungă. Dacă nu mă înșel, de o lună de zile nu am mai jucat acasă, de la meciul cu Galați. Mi-aș dori să fie stadionul plin, să fie cât mai multă lume la stadion, să ne încurajeze, să încurajeze băieții, pentru că avem nevoie. Gândul nostru și toată pregătirea nostră din această săptămână a fost pentru a câștiga cele trei puncte. Am încredere în jucători, am încredere în echipă, chiar dacă venim după un rezultat negativ. Am analizat foarte bine partida de la Sibiu, unde am făcut câteva greșeli și ne-au costat punctele. Sper și sunt convins că jucătorii vor avea o atitudine corespunzătoare, o atitudine pozitivă pentru a câștiga acest joc”, a precizat Ciobotariu.

Partida dintre FC Botoșani și UTA Arad are loc sâmbătă, 17 august 2024, ora 19.00, în cadrul rundei a șasea a SuperLigii.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *