Halucinant! Un individ din Botoșani își punea propria soție să se prostitueze și să-i aducă bani

Un individ din Botoșani își punea propria soție să se prostitueze. Cu banii obținuți, bărbatul trăia bine. Îi căuta clienți și o punea să întrețină relații sexuale contra-cost până când polițiștii au intrat pe fir și i-au stricat „afacerea”.

Potrivit anchetatorilor, miercuri, 14 august 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 31 de ani, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de proxenetism.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean susțin că, în perioada 01-08 august a.c., botoșăneanul ar fi obținut foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției de către soția sa, o tânără de 30 de ani.

Polițiștii au pus în executare patru mandate de percheziție domiciliară la locuința persoanei bănuite de comiterea faptei, precum și la locații folosite de către aceasta. În urma activităților desfășurate au fost identifictae bunuri care prezintă interes în cauză, precum și sume de bani, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Tânărul a fost condus la sediul poliției, în baza unui mandat de aducere, ulterior, față de acesta fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *