O jucătoare de la FC Botoșani, convocată la naționala U15 de fotbal feminin a României

O jucătoare de la FC Botoșani a fost convocată la naționala U15 de fotbal feminin a României. Jucătoarea FC Botoșani, Sara Maria Iovu, componentă a echipei Under 15 a clubului, pregătită de Alexandru Cazaciuc, a fost convocată la lotul național de fotbal feminin U15 pentru partidele amicale contra selecționatei similare a Macedoniei de Nord.

 Reprezentativa U15 a României, antrenată de Ionuț Florea, se va reuni la finalul acestei săptămâni la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, partidele amicale fiind programate sâmbătă, 24 august și luni, 26 august, la centrul de pregătire de la Buftea. Ambele meciuri vor începe la ora 18:00.

În luna iunie, această generație de jucătoare născute în 2010 a desfășurat un prim stagiu de pregătire în San Marino, unde a câștigat cele două meciuri amicale disputate cu 3-0 și 4-1. Jucătoarea FC Botoșani, Sara Maria Iovu, a fost prezentă și la această acțiune a lotului U15 a României.

După acțiunea din această lună, pentru junioarele U15 urmează Turneul de Dezvoltare WU15 de la finalul lunii septembrie.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *