Şef din Poliţie, eliberat din funcţie după o relaţie cu o fată de 18 ani, care a fost găsită moartă

Şeful Poliţiei din Broşteni, eliberat din funcţie. Este cercetat în dosarul privind moartea iubitei sale, o adolescentă de 18 ani.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava informează că, începând cu data de 14 august 2024, șeful Poliției Orașului Broșteni, Dragoş Ursu, a fost eliberat din funcția de conducere, urmând să își desfășoare activitatea pe o funcție de execuție, din cadrul unei secții rurale de poliție, arondată Poliției Municipiului Suceava.

Măsura a fost dispusă în virtutea respectării principiilor deontologiei profesionale și pentru asigurarea cadrului legal optim, în vederea desfășurării cercetărilor în dosarul penal vizând o faptă de ucidere din culpă.

Poliția Română este un garant al respectării legii, dar și al normelor deontologice, astfel de măsuri dispuse, având rolul de a întări încrederea populației în instituție și de a înlătura orice dubii privind abordarea profesionistă, imparțială și obiectivă a tuturor problematicilor din sfera de competență.

Urmareste-ne pe Google News

O tânără de 18 ani și-a pus capăt zilelor

Ioana s-a sinucis în garsoniera în care locuia, după ce ar fi avut o relaţie cu şeful Poliţiei oraşului Broşteni, Dragoşl Ursu, iar acesta ar fi umilit-o în faţa subalternilor săi.

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale – IPJ Suceava desfășoară activități de cercetare penală, sub coordonarea procurorului de caz, într-un dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea circumstanțelor decesului unei tinere, de 18 ani, din orașul Broșteni.

În seara de 12.08.2024, în jurul orei 22:00 o tânără a fost identificată decedată, în apartamentul în care locuia, pe raza orașului Broșteni, prezentând urmele unui act suicidal.

Localnicii spuneau că fata ar fi avut o relație cu șeful poliției din Broșteni, în vârstă de 35 de ani. Fata și-a pus ștreangul de gât.

„În cauză a fost efectuată și necropsia cadavrului, fără a fi evidențiate urme ale vreunei infracțiuni intenționate. De asemenea, având în vedere apariția în spațiul public a unor date, privind o presupusă relație anterioară cu un lucrător din cadrul IPJ Suceava, conducerea unității a dispus în regim de urgență și verificări, prin Biroul Control Intern, pentru stabilirea existenței unor eventuale abateri de la Codul Deontologic al polițistului sau alte aspecte de interes în cauză”, precizează polițiștii.

One thought on “Şef din Poliţie, eliberat din funcţie după o relaţie cu o fată de 18 ani, care a fost găsită moartă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *