Un tânăr din Botoșani a luat-o la fugă când a văzut polițiștii. Ce au descoperit oamenii legii când l-au prins

Un tânăr din Botoșani a luat-o la fugă când a văzut polițiștii. În vârstă de 33 de ani, bărbatul din municipiul Botoșani, a fost oprit, marți, 13 august 2024, de  polițiștii din cadrul Biroului Rutier,  pentru control, pe Calea
Națională, în timp ce conducea un moped ce nu avea montate plăcuțe cu număr de înmatriculare.

În momentul în care tânărul a oprit autovehiculul, a încercat să se sustragă controlului, părăsind zona respectivă. Polițiștii au porcedat la urmărirea acestuia, reușind, în scurt timp, prinderea și imobilizarea sa.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta are exercitarea dreptului de a conduce autovehicule suspendată. Mai mult decât atât, tânărul avea un comportament suspect, însă a refuzat testarea cu aparatul pentru depistarea prezenței în organism a substanțelor interzise, motiv pentru care a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat”, precizează reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *