A murit o iubită educatoare din Botoșani. „Ați fost ca o mamă pentru noi”

A murit o iubită educatoare din Botoșani. Este vorba despre Agapia Berbinschi, care a fost ca o mamă pentru copiii din comuna George Enescu. Cei care au cunoscut-o își amintesc că a înseninat copilăria multora, iar poveștile și sfaturile ei nu le-au uitat niciodată.

Din păcate, cadrul didactic s-a stins la doi ani de la pensionare. Avea o carieră de 45 de ani în învățământ.

„Regretăm trecerea la cele veșnice a doamnei educatoare pensionare Agapia Berbinschi, un om cald, care și-a dedicat întreaga viață copiilor și educației. La numai doi ani de la pensionare a plecat în cer… Vă dorim odihnă veșnică alături de creatorul nostru”, este mesajul unui cadru didactic.

„Cum aș putea să îmi iau rămas bun de la dumneavoastră știind faptul că dumneavoastră ați fost cea mai puternică femeie pe care am întâlnit-o vreodată nu am decât să vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine ați fost ca o mamă pentru noi ne-ați ajutat să înțelegem mai bine copilăria și cat de frumoasă este viața cu drag o să îmi amintesc de dumneavoastră de felul în care ne citeați povești și ne învățați câte o poezie nouă sfaturile pe care ni le-ați dat și când am devenit adulți cum să respectăm și cum să îl iubim pe Dumnezeu cu durere în sufelet vă spun odihnă veșnică și bunul Dumnezeu să vă călăuzească în locurile cele mai frumoase din rai.. Dumnezeu să vă ierte drum lin și plin de lumină”, este mesajul unei foste eleve.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *