FOTO Nemulţumiri într-un cartier din municipiul Botoşani, după ce proprietarul unui teren a blocat o cale de acces

Locuitorii dintr-un cartier din municipiul Botoşani sunt nemulţumiţi, după ce proprietarul unui teren a blocat o cale de acces. Este vorba de persoanele care locuiesc pe Aleea Pictorului, dar şi pe Aleea Crizantemelor care s-au trezit că o alee, care asigură accesul dinspre strada Ştefan Luchian către cartierul de blocuri, este închisă.

„Stau și mă întreb cum dracu’ au obținut autorizație de construire să închidă o aleea publica cu poarta și gard și pin și bariera la gunoi, in timp ce alții nu primesc autorizație să-și închidă balconul”, ne-a scris unul dintre locatarii din zonă.

Oamenii i-au scris şi primarului Cosmin Andrei, însă acesta le-a răspuns că terenul este proprietate privată şi că municipalitatea nu poate interveni.

„Terenul este proprietatea lor privată obținut în 2006 în urma unei retrocedări. Au autorizatie de construire. Totul este în regulă și nu sunt dispuși să negocieze. I am rugat sa lase acces pietonal si nu vor. Sunt proprietarii care detin si garajele. Tot proprietatea lor”, este mesajul pe care primarul l-a transmis locuitorilor din zonă.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *