FOTO Uniformele de 7.400 lei ale polițiștilor se rup. Sindicatul Europol: ”Adierea provenea de la noua ventilație”

Foto Sindicatul Europol

Sindicatul Europol reclamă, luni, calitatea uniformelor, distribuind o fotografie cu o pereche de pantaloni care s-au rupt pe cusătură, deşi, teoretic, acest lucru nu ar fi trebuit să se întâmple.

Sindicaliştii afirmă că plătesc peste 7.400 de lei pentru ”calitatea turcească/chinezească, frumos ambalată sub steagul României”.

Colegul nostru, Cristian, a coborât din “autospecială” şi a simţit o adiere neobişnuită. Se simţea ca în zilele de concediu, din care tocmai s-a întors, când era toată ziua în şort. Realitatea însă l-a făcut să fie stânjenit şi să se refugieze în “autospeciala” de poliţie. Adierea provenea de la noua „ventilație” aparută la pantalonii uniformei ce s-au rupt fix… pe cusătură!, au transmis, luni, reprezentanţii Sindicatului Europol, pe pagina de Facebook, distribuind o fotografie.

”Calitatea turcească/chinezească, frumos ambalată sub steagul României”

Sindicaliştii afirmă că acest incident nu ar fi trebuit să apară.

Da, acei pantaloni tactici, care se presupune că sunt realizaţi din ţesătură “ripstop”, rezistentă la rupere şi abraziune. Iar costul pe care îl plătim pentru calitatea turcească/chinezească, frumos ambalată sub steagul României de pe reperele noii uniforme de poliţie, este de 7.465 lei”, au mai transmis sindicaliştii, potrivit ProTV care citeaza News.ro.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *