FOTO & VIDEO Un tânăr din Botoșani, care trăia în condiții grele, a avut parte de un cadou cum nu și-a imaginat când a împlinit 18 ani. Marian a plâns de fericire

Un tânăr din Botoșani, care trăia în condiții grele, a avut parte de o surpriză de proporții când a împlinit 18 ani. Nici nu și-a imaginat așa ceva! Marian a primit cheia de la noua sa locuință. Un om cu suflet mare, impresionat de povestea sa de viață, de condițiile grele în care trăia, dar și de perseverența, cinstea și munca de care acesta a dat dovadă, a decis să îi cumpere o garsonieră.

„In urma cu doar 5 zile, la rugamintea parintelui Marian Macuc, un om cu evlavie la Maica Domnului afland conditiile extrem de modeste in care traieste, i-a cumparat o noua locuinta si dv, botosanenii si nu numai, in doar 2 zile v-ati mobilizat minunat si ati mobilat-o si utilat-o atat de frumos. Marian este un elev, un tanar harnic, ambitios, cu mult bun simt, care de doi ani face sport de performanta si a obtinut deja premii frumoase la nivel national si viseaza sa ajunga antrenor si sa-si ajute mai mult mama care l-a crescut singura pe el si pe fratii sai, de cand el avea doar un an, iar fratii sai 6-7 ani”, a mărturisit preoteasa Anamaria Macuc.

Deși trăia în condiții extrem de modeste, Marian nu s-a plâns niciodată. Când il vedeai, nici nu te gandeai c-ar putea sa aiba atatea lipsuri si atata suferinta in inima lui. Într-o zi însă, un om cu suflet mare i-a cumpărat o locuință. Casa era goală, evident, dar oamenii, impresionați de povestea lui Marian, au donat tot felul de lucruri și acum ea este mobilată și utilată.

„A spus că nu-și ia nimic de la vechea locuință decat cateva haine si icoanele, restul sunt toate pline de gandaci care misunau peste tot, in tot blocul, si de care nu putea sa scape”, a povestit preoteasa.

Povestea sa a ieșit la iveală după ce tânărul s-a îmbolnăvit și a avut nevoie urgent de o operație. A reușit să strângă și el câțiva bănuți, dar a avut nevoie de ajutor.

„Daca nu se imbolnavea si nu as fi insistat sa aflu unde locuieste, probabil nu as fi aflat niciodata povestea si durerea lui. Imediat cum a aflat ca nu are de unde sa ia gheata pentru picior, acel domn i-a cumparat o combina frigorifica, doar ca apoi am aflat ca nu are loc unde sa o puna. Parintele Marian de cand a aflat ca nu are unde sa puna combina frigorifica pentru ca locuieste impreuna cu mama sa intr-o camaruta mica in care are doar doua paturi si un dulap modest, s-a tot gandit… cum sa-l ajute sa aiba o noua locuinta mai mare si frumoasa. A luat legatura din nou cu acelasi domn care-l ajutase inainte si l-a rugat daca-l poate ajuta cumva in acest sens. La vizitat, la ghetou, impreuna cu acel domn si cand a vazut unde sta, domnului i-au dat lacrimile si a zis: ” TU N-O SA MAI LOCUIESTI AICI!” si imediat a cautat si i-a cumparat o locuinta la 80.000 lei. Dupa ce se recupereaza, Marian vrea sa continue sportul de performanta si ne dorim sa-l putem sprijini in acest sens. De asemenea ne dorim sa-i cumparam o centrala pe gaz pentru a nu mai suferi de frig. Oricine doreste il poate contacta la nr. de telefon 0744169460”, a mărturisit preoteasa.

Mama sa îngrijește un om bolnav la domiciliu, iar în ziua în care fiul ei a primit cheile de la noua casă nu a putut fi prezentă.

One thought on “FOTO & VIDEO Un tânăr din Botoșani, care trăia în condiții grele, a avut parte de un cadou cum nu și-a imaginat când a împlinit 18 ani. Marian a plâns de fericire

  1. 1.Dorim să-l cunoastem pe adevaratul binefăcător, nu intermediarul care se grabeste să primească laude. In această poveste, popa e doar un intermediar si nu cel care a oferit ajutorul. Mii de mulțumiri adevăratului binefăcător.
    2. Asa zisa „preoteasa”, e hirotonită cumva ca să-i spunem ” preoteasă” ?!
    Ea ce rol are? A contribuit cu bani ?
    Pe acelasi considerent poti numi nevasta șomeră a unui instalator cu apelativul…”d-na instalatoare”! 😉
    Ce obraz gros mai pot avea unii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *