FOTO FC Botoșani a transferat încă doi jucători: Bun venit în familia FC Botoșani și mult succes!

FC Botoșani anunță transferul a încă doi jucători. Este vorba de fundașul Patricio Martin Matricardi.

Născut pe 7 ianuarie 1994, Patricio Martin Matricardi este noul jucător al FC Botoșani, urmând a purta tricoul echipei în următorul sezon. Ultimul club pentru care Patricio Martin Matricardi a jucat este FC Voluntari.

Anterior ilfovenilor, noul fundaș central al FC Botoșani a evoluat în România și pentru formațiile Fc Hermannstadt și Gaz Metan Mediaș. În Europa a mai jucat la Rotor Volgograd și Asteras Tripoli, iar în țara sa natală pentru Argentinos Jrs., Gimnasia și San Martin. Bun venit în familia FC Botoșani și mult succes, Patricio Martin Matricardi!”, transmit oficialii FC Botoșani.

De asemenea, Ștefan Călin Pănoiu a semnat cu FC Botoșani.

Născut pe 23 septembrie 2002, Ștefan Călin Pănoiu este noul jucător al FC Botoșani, urmând a purta tricoul „roș-alb-albastru” în următorii doi ani.

”Ultimul club pentru care Ștefan Călin Pănoiu a jucat este Rapid București. Anterior „giuleștenilor”, noul jucător FC Botoșani a evoluat la „U” Cluj. Ștefan Călin Pănoiu a evoluat la toate echipele Under ale României, iar în prezent este component al naționalei U21 a României. Bun venit în familia FC Botoșani și mult succes, Ștefan Călin Pănoiu!”, este mesajul transmis de reprezentanții FC Botoșani.

 

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *