Încă o comună din Botoșani va avea centru de zi pentru copiii cu risc de separare de părinți

Încă o comună din județul Botoșani va avea centru de zi pentru copiii cu risc de separare de părinți. Este vorba de comuna Avrămeni, care beneficiază de fonduri prin Planul Național de Redresare de Reziliență pentru “Construirea și dotarea unui centru de zi pentru copii aflați în situație de risc de separare de părinți în comuna Avrămeni”.

Administrația locală din Avrămeni a lansat licitația pentru stabilirea firmei care va executa lucrările de construcție, bugetul alocat pentru această investiție fiind de 1,43 milioane de lei.

„Obiectivul general al proiectului este oferirea accesului la servicii de calitate, sustenabile pe termen lung copiilor din Comuna Avrămeni, Județul Botoșani – se urmărește prevenirea separării copilului de familie, prin asigurarea, pe timpul zilei, a unor activități de ingrijire, educație, recreere-socializare, consiliere, dezvoltare a deprinderilor de viață independentă, orientare școlară și profesională etc. pentru copii, cât și a unor activități de sprijin, consiliere, educare etc. pentru părinți”, susțin reprezentanții Primăriei.

Prin proiect se propune constructia unui centru de zi, pe un singur nivel, avand o suprafata construita de 310,57 mp.

Urmareste-ne pe Google News

Centru de zi pentru copii aflați în situație de risc de separare de părinți într-o comună din Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *