Cătălin Flutur a fost înlăturat din PNL: Oameni care au venit de două săptămâni în partid au votat excluderea mea

Fostul primar al municipiului Botoșani, care a candidat din partea PNL pentru fotoliul de primar, Cătălin Flutur, a fost exclus din partid. Potrivit acestuia, decizia a fost luată în lipsa sa, chiar de către oameni pe care el i-a adus în partid și i-a susținut. Organizaţia municipală a PNL a propus excluderea din partid a lui Cătălin Flutur, pe motiv că prin atitudinea sa nu se mai regăseşte în rândurile liberalilor.

„Acum 5 luni în partidul nostru a venit un nou președinte și am simțit că este momentul să dăm o altă față partidului care stagnase și avea sanse mici de a mai performa. Venirea lui Valeriu a creat o emulație si ne-a dat speranțe. Am fost numit președinte la municipiu și a trebuit să fac o nouă echipă și să aleg pe cei mai reprezentativi pentru a candida pe liste. Trebuia să aratam că vrem schimbarea așteptată de mulți. Chemarea noastră a fost peste așteptări, au venit alături de noi sute de oameni, ca niciodată, de la cei dați afară din partid nevinovați sau cei care au plecat singuri pentru că nu s-au regăsit atunci când au plecat intr-un partid paralizat la oameni de toate vârstele și categoriile sociale. Un pas bun si plin de speranță. Totul se facea sub spectrul alegerilor care băteau la ușă. Am inceput să caut oameni care să conteze atât in noua alcătuire a Biroului de Conducere Local cât și pe lista de consilieri. Vreau să-i salut și să le mulțumesc tuturor! Vă salut Gelu și Sanziana pentru că cu voi am inceput lista, vă salut Stefan, Daniel, Relu, Manuela, Andrei, Daniela, Florin, Andreea, Iulian, Cristian, Edy,  Irina, Adrian și sa mă iertați dacă am uitat pe cineva. Alături de cei vechi in partid și cu cei nou veniți am facut o campanie cum nu am mai făcut niciodată. Intensa și bine structurată. Cred că am fost singurii care am avut un program electoral conceput. Vă mulțumesc inca o dată din suflet tuturor! Nu a fost să fie dar cred că s-au legat multe prietenii in această perioadă”, spune Cătălin Flutur.

El a precizat că i s-a cerut să demisioneze din funcția de președinte al organizației municipale a PNL, dar și să renunțe la funcția de consilier local.

„[…] asta nu prea am înțeles-o pentru că știu că sunt câteva mii de botosaneni care mă votează și au incredere în mine. Au venit din Italia, Spania, Moldova special pentru a mă vota. Clar dacă mergeam în Consiliu Local deranjam și nu putea Primarul ales si PSD să facă ce vor. La conducerea PNL de la municipiu a venit o nouă echipă. Le doresc mult succes. Multe intrebari față de noua echipă dar numitorul comun l-au inteles aproape toți. Și s-a ajuns la concluzia că deranjez și oameni care au venit de două săptămâni în partid au votat excluderea mea din partid”, a spus Flutur.

Fostul edil susține că pleacă din PNL cu fruntea sus „și cu sentimentul datoriei îndeplinite față de partid și de botosaneni”.

„Fac politică de dreapta de 34 de ani, sunt primul și pana anul acesta și singurul care am batut stanga si PSD la Botoșani. Nu o data ci de trei ori la diferente mari. Nu am castigat niciodata la masa verde dar de pierdut am pierdut furat la masa verde in 2020. Am avut posibilitatea să trimit mulți colegi in Parlament, sa pun Prefecti si subprefecti și foarte mulți directori, unii sunt chiar și acum pe posturi. Dar mai presus de asta stiu că am schimbat total fața orașului, fără lipsă de modestie știu că nici un primar nu va mai putea să facă ce am făcut eu, pentru că sunt puține de făcut. Nu voi putea niciodată să fiu aliat cu PSD și asta m-a costat. Ași fi vrut să fiu în sala atunci când am fost exclus să mă uit în ochii voștri și să vă mulțumesc pentru tot ceea ce am făcut impreuna. Stiu că vi s-a spus că am fost chemat, dar nu este deloc asa. Acest lucru se poate verifica foarte ușor. Sunt primul care am fost exclus, aveți grijă ce spuneți și ce faceți pentru că dacă s-a inceput asa vor urma si alții care vor avea atitudine”, spune Flutur.

 

Urmareste-ne pe Google News

One thought on “Cătălin Flutur a fost înlăturat din PNL: Oameni care au venit de două săptămâni în partid au votat excluderea mea

  1. Graurul s ainteles cu bursucul ca s o faca pe vulpe sefa si sa caroteze fluturele.
    Graurul cu vulpea merg cu motocicleta si s vedetele targului, bursucul cotzaieste studente la Iasi dupa ce le da papa la restaurante.
    Fluturele a fost decapitat de niste libarci care vor face orasul ala mai varza decat este…
    Fluturele e singur care a invins dihorul psd ist, grauroiul si vulpanul nu s in stare sa organizeze o betie intr un restaurant darmite sa conduca un partid.
    Rebuturi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *