FOTO O casă a luat foc, noaptea trecută, într-o comună din Botoșani. Un bărbat a ajuns cu arsuri la spital

Un bărbat din localitatea Baranca a fost salvat de pompieri dintr-o casă cuprinsă de flăcări, noaptea trecută. Acesta a fost găsit într-una dintre camere, era semiconștient și avea arsuri pe mâini. Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a fost preluat de echipajul Serviciului Județean de Ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Concomitent cu acțiunea de cautare – salvare, pompierii au intervenit și pentru stingerea incendiului, care se manifesta violent în bucătărie și la acoperișul casei.

Cel mai probabil, evenimentul s-a produs din cauza unui aragaz în funcțiune, lăsat nesupravegheat. Mai multe materiale combustibile depozitate lângă acesta au luat foc, iar flăcările s-au extins la bunurile din încăpere, dar și la acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați. Puțin după ora 01:00, o vecină a observat flăcările și a sunat la 112 după ajutor.

La caz au intervenit un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Darabani și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Hudești, cu două autospeciale cu apă și spumă, dar și o ambulanță SAJ.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *