Liviu Ciobotariu, discurs dur după Hermannstadt – Botoșani 2-1: Am fost foarte slabi. Ne-am plimbat pe lângă adversar

FC Hermannstadt a învins-o pe FC Botoșani cu scorul de 2-1, în etapa a cincea a SuperLigii României.

Liviu Ciobotariu (53 de ani) a fost nemulțumit de prestația jucătorilor săi, în duelul de la Sibiu. Tehnicianul moldovenilor a criticat jocul prestat de FC Botoșani, în prima parte a meciului.

E dureros când primești gol în minutul 90. Trebuie să recunosc că prima repriză nu mi-a plăcut deloc. Aici mă refer la jucătorii mei. Nu am ținut deloc de minge. Nu am pasat. Am fost dominați clar.  

Îl felicit pe Șeroni. A făcut și astăzi o partidă foarte bună. În a doua parte ne-am mai echilibrat puțin. Au fost câteva situații de a marca, dar și o posesie progresivă destul de bună, însă am fost total nemulțumit de prima parte.

Încă o dată nu am reușit să avem agresivitate, ne-am plimbat pe lângă adversar, le-am dat posibilitatea să își creeze foarte multe ocazii de a marca, ceea ce nu e normal. Mijlocul nostru din teren a fost modest.

Am fost foarte slabi astăzi, în special în prima parte a jocului. E un rezultat care nu ne-a căzut bine”, a declarat Liviu Ciobotariu, la flash-interviu, potrivit DigiSport.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *