Verginel Gireadă, despre Valeriu Iftime: Eu am niște polițe de plătit. Din 2012 tot îl bat întruna

Fostul liberal Verginel Gireadă, primarul comunei Mihai Eminescu, a mărturisit, sâmbătă, în cadrul Conferinței județene de alegeri din PSD, care este motivul pentru care a ales să facă parte din PSD. El susține că a văzut încă de când era în tabăra politică adversă unitatea social democraților.

„Am trăit să o văd și pe asta: sunt astăzi la Partidul Social Democrat (trebuia să descrețim frunțile un pic). Dacă în 25 de ani de politică, și am 25 de ani de când stau în fața oamenilor, nu am pierdut niciodată, nicio bătălie, nici pentru mine ca persoană, nici politică. De aceea, când am venit în această echipă am venit cu drag pentru că am văzut dintotdeauna o putere, o putere a celor care într-adevăr, când conduc, conduc! Adică o fac cu o tărie, o fac cu o putere în sensul că își ajută semenii. Și să știți că de multe ori de pe margine eu am văzut acest lucru pentru că primarii nu au fost lăsați la voia întâmplării, organizațiile nu au fost lăsate oricum, toate primăriile au primit fonduri, fie guvernamentale, fie au fost ajutați să primească fonduri sau oarecum îndrumați să poată obține aceste fonduri”, a spus Gireadă.

În ceea ce privește alegerile parlamentare și prezidențiale, Gireadă a spus că are niște polițe de plătit pentru Valeriu Iftime și este convins că va face performanță alături de PSD și la aceste scrutinuri.

„Voi performa în această echipă […]. Voi performa pentru partid, pentru Partidul Social Democrat și sunt sigur că în toamnă, eu am niște polițe de plătit, dacă mă întrebați pe mine, adică vorbim despre domnul Valeriu Iftime. Chiar dacă s-a pierdut o bătălie, nu este pierdut războiul. Eu din 2012 tot îl bat întruna, important este să îl batem și în această iarnă, în cele trei rânduri de scrutin, parlamentare și 2 tururi de prezidențiale”, a spus Gireadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *