FC Botoșani mai aduce doi fotbaliști. Despre cine este vorba!

Rapid îl va ceda pe Ștefan Pănoiu la FC Botoșani. Fotbalistul de 21 de ani va ajunge sub comanda lui Liviu Ciobotariu, care i-a mai adus, în această vară, pe Francisco Junior și Ale Diez.

Mai mult, pe lângă Pănoiu, FC Botoșani mai aduce un fotbalist: Patricio Matricardi, care a retrogradat cu FC Voluntari. Argentinianul a mai colaborat cu Liviu Ciobotariu la formația din Ilfov.

Pănoiu a devenit cunoscut în fotbalul românesc pentru că luat nota 10 în examenul de bacalaureat. El a jucat 120 de meciuri la Rapid, reușind opt goluri și trei pase de gol. În sezonul precedent, a jucat jumătate de sezon la U Cluj, opt meciuri.

Mutarea a fost anunțată de topbt.ro, care l-au citat pe Ovidiu Ionescu. FC Botoșani este pe locul 13 în prima divizie, cu doar trei puncte, în trei etape. Totuși, ei au un meci mai puțin jucat, după ce partida lor cu FCSB a fost amânată.

Pe banca echipei este Liviu Ciobotariu, cel care și-a început mandatul cu o victorie. Înaintea lui, primele două etape au fost pregătite Bogdan Andone, potrivit  Ziare.com. 

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *