Un liceu din județul Botoșani angajează. Două posturi a scos la concurs

Liceul „Dimitrie Cantemir” Darabani cu sediul în Darabani a scos la concurs două posturi spre a fi ocupate. Este vorba de un post de paznic.

Cerinţele specifice pentru ocuparea postului: studii liceale absolvite, cu sau fără examen de bacalaureat, disponibilitate pentru lucru în schimburi.

Proba scrisă are loc pe 29 august, interviul pe 30 august, iar dosarele de concurs se depun pănă la data de 23 august.

Liceul din Darabani a mai scos la concurs și un post de muncitor calificat. Cerinţele specifice pentru ocuparea postului: studii liceale, cu sau fără examen de bacalaureat, sau şcoală profesională cu calificare în unul dintre domeniile tâmplar, mecanic, electrotehnic, electronic, instalaţii etc, perfecționări (specializări): pentru absolvenţii de liceu teoretic, calificare în unul dintre domeniile tâmplar, mecanic, electrotehnic, electronic, instalaţii etc, disponibilitate pentru lucru în schimburi şi pentru munca în echipă.

Proba scrisă este programată pe 27 august, proba practică pe 28 august iar interviul pe 30 august. Termenul limită de depunere a dosarelor este 23 august.

Urmareste-ne pe Google News

Un scandal din trenul Iași- Dorohoi, tranșat de instanță. Adolescent de 17 ani judecat după ce a sărit să-și apere fratele de bătăușii satului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *