Prognoza meteo pentru o lună. Meteorologii au anunțat, astăzi, cum va fi vremea până pe 9 septembrie

Meteorologii au anunțat, vineri, cum va fi vremea pentru o lună. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o estimare a evoluției temperaturilor și precipitațiilor în intervalul 12 august- 09 septembrie.

Săptămâna 12.08.2024 – 19.08.2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sud-vestice. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 19.08.2024 – 26.08.2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în cea mai mare parte a teritoriului, dar mai ales în regiunile sudice și sud-vestice. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile vestice, nordvestice și local la munte, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 26.08.2024 – 02.09.2024

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sudice și sud-vestice. Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în jumătatea vestică a țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 02.09.2024 – 09.09.2024

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sud-vestice. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor avea o
tendință ușor deficitară în cea mai mare parte a țării.

 

Urmareste-ne pe Google News

O mare fabrică din Botoşani, abandonată de proprietar şi sancţionată de Primărie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *