Șeful ISJ Botoșani, întâlniri cu directorii de școli pentru găsirea soluțiilor pentru îmbunătățirea rezultatelor obținute de elevi la examene

Șeful Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Botoșani, Bogdan Suruciuc, organizează întâlniri cu directorii de școli pentru găsirea soluțiilor pentru îmbunătățirea rezultatelor obținute de elevi la examene. Joi, 8 august, a fost deschisă seria întâlnirilor cu directorii unităților de învățământ din județul Botoșani, în vederea îmbunătățirii rezultatelor la Evaluarea Națională pentru elevii clasei a VIII-a, pentru anul școlar viitor.

„În urma analizei rezultatelor din cadrul Evaluării Naționale la clasa a VIII-a din acest an școlar, mi-am propus întâlniri cu directorii școlilor, în vederea optimizării rezultatelor la acest examen. Îmi doresc ca, împreună cu aceștia și cu ceilalți factori implicați direct, să găsim soluții eficiente și să aplicăm măsuri concrete, la nivel de unitate de învățământ, care să vină în sprijinul elevilor din județul Botoșani, cu scopul creșterii șanselor de succes la examen. Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, împreună cu unitățile de învățământ, își corelează demersurile pentru proiectarea și implementarea unei strategii remediale adaptate fiecărui context educațional, pentru asigurarea unui progres școlar real”, a precizat Suruciuc.

Potrivit acestuia, îmbunătățirea rezultatelor la Evaluarea Națională pentru anul școlar 2024-2025, creșterea procentului de note > 5, respectiv a notelor de 9,00 și 10 la limba română și matematică sunt obiective importante ale Inspectoratului Școlar Județean Botoșani.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *