Deputatul Ţurcanu la aniversarea a 39 de ani: Obiectivul meu a fost, de foarte mulţi ani în urmă, să demonstrez că şi un copil simplu de la ţară poate să realizeze prin muncă ceea ce îşi doreşte

Florin Turcanu de ziua luiPreşedintele PNL Botoşani, deputatul Florin Ţurcanu, şi-a serbat, vineri, ziua de naştere la sediul partidului. Acesta a oferit o masă colegilor din partid, primarilor PNL şi partenerilor politici. Florin Ţurcanu a împlinit 39 de ani. El a declarat presei că îşi doreşte de ziua lui să poată ajuta judeţul Botoşani să fie printre primele judeţe din Moldova.

Cred că foarte mulţi oameni din judeţul Botoşani merită să fie mândri că trăiesc într-un judeţ dezvoltat. Obiectivul meu personal a fost, de foarte mulţi ani în urmă, să demonstrez că şi un copil simplu de la ţară poate prin foarte multă muncă să realizeze ceea ce îşi doreşte. În continuare, vreau să demonstrez că împreună un echipa PNL, PSD şi PC vom demonstra judeţului Botoşani că în următorii patru ani judeţul Botoşani va fi acolo unde îşi merită locul, măcar al doilea judeţ din Moldova„,  a spus Ţurcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *