Cum arată o zi din viața unui canotor. Mărturisirile făcute de Simona Radiș

Botoșăneanca Simona Radiș, care a obținut o medalie de aur și una de bronz la Jocurile Olimpice din Paris, alături de colegele sale la canotaj a mărturisit cum arată o zi din viața unui canotor. Tânăra a arătat că în spatele acestor medalii stă foarte multă muncă și disciplină.

„Ne trezim dimineața devreme 6:00- 6:15, câteodată 6:30, depinde de programul pe care îl avem în acea zi. Luă micul dejun, ieșim la primul antrenament, constă în 24 km vâslit pe apă. După, ieșim de pe apă, mâncăm prânzul, ne odihnim o oră jumătate-două și ieșim la al 2-lea antrenament, care constă de obicei în pedalat pe bicicletă aproximativ o oră sau mai mult. Și după care intrăm în sala de forță unde mai stăm și acolo o oră jumătate. Terminăm seara pe la ora 18:30 – 19:00, după care ne ocupăm de refacerea musculară și ce mai dorim noi să facem”, a povestit canotoarea Simona Radiș, la Antena 3 CNN.

Botoșăneanca Simona Radiș și suceveanca Ancuța Bodnar au câştigat argintul la dublu vâsle. Ancuţa şi Simona, ambele de 25 de ani, au încheiat cursa în şase minute, 50 de secunde şi 69 de sutimi.

Aurul olimpic a fost obținut pentru România în proba regină a canotajului pentru echipajul de 8+1 feminin (W8+) format din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Ancuța Bodnar, Maria Lehaci, Adriana Adam, Amalia Bereș, Ioana Vrînceanu, Simona Radiș și Victoria Petreanu. Fetele au făcut o cursă extraordinară în finala Jocurilor Olimpice de la Paris.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *