FOTO Țigări de contrabandă, găsite de polițiști într-un modul stradal din municipiul Botoșani. Administratorul, sancționat cu 30.000 de lei

Aproape 1.000 de pachete de țigarete au fost găsite de polițiștii botoșăneni într-un modul stradal. La data de 6 august 2024, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au verificat activitatea unui agent economic, din municipiul Botoșani, care efectua comerț al ziarelor și articolelor de papetărie, precum și băuturi alcoolice și țigarete.

În urma verificărilor efectuate, în interiorul modulului, au fost identificate 891 de pachete de țigarete de diferite mărci, de proveniență duty-free și Republica Molodva, nemarcate corespunzător cu timbru de acciză România, care au fost ridicate de polițiști”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

De asemenea, au fost găsiți 3.000 de lei, reprezentând numerar nefiscalizat, motiv pentru care administratorul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 30.000 de lei, iar suma găsită a fost confiscată.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă în formă asimilată.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *