Lovitură dură pentru candidatul PNL la Primăria Botoşani. A fost propusă excluderea din partid a lui Flutur

Lovitură dură pentru candidatul PNL la Primăria Botoşani. Organizaţia municipală a PNL a propus excluderea din partid a lui Cătălin Flutur, pe motiv că prin atitudinea sa nu se mai regăseşte în rândurile liberalilor.

Potrivit preşedintelui organizaţiei municipale a PNL, Sânziana Secrieru, propunerea de excludere a lui Cătălin Flutur, care trebuie să fie validată de forurile statutare ale partidului, se bazează pe faptul că fostul candidat la Primărie instigă membrii organizaţiei şi încearcă o destabilizare a organizaţiei municipale.

În acest context, Flutur nu va avea nici susţinerea partidului pentru a face parte din Consiliul Local, pe lista căruia a candidat.

Decizia vine și în contextul în care exista speculații privind negocieri între Cătălin Flutur și  AUR pentru o candidatură la parlamentare, în condițiile unei relații de amiciție vechi între fostul primar și George Simion.

Un alt membru al organizaţiei municipale a PNL , care, de asemenea, s-a aflat pe lista de consilieri locali şi care a fost propus spre excludere din partid este Gabriela Ciobanu.

Urmareste-ne pe Google News

 

3 thoughts on “Lovitură dură pentru candidatul PNL la Primăria Botoşani. A fost propusă excluderea din partid a lui Flutur

  1. ia baut destul pe paharnicii de la pdl pnl….a furat cat toate locurile de joaca pentru copii din oras lea dat la bisnitarii imobiliar…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *