O altă fabrică din Botoșani și-a concediat toți angajații, deși a avut un profit de peste 100.000 euro anul trecut

foto: digi24..ro

O altă fabrică de confecții din județul Botoșani și-a concediat, în această vară, toți angajații, deși a avut un profit de peste 100.000 euro anul trecut. Este vorba de societatea comercială Cristina Fashion Group SRL cu sediul în municipiul Dorohoi, care a trimis acasă toți cei 30 de salariați pe care îi avea.

În 2023, Cristina Fashion Group a avut o cifră de afaceri netă de 2.836.945 lei și un profit net de 548.738 lei.

De curând societatea de confecții a notificat Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Botoșani cu privire la intenția de a efectua concedierea colectivă pentru 30 de persoane. Din datele Ministerului Finanțelor Publice, fabrica din Dorohoi a avut anul trecut un număr mediu de 30 de angajați, ceea ce înseamnă că disponibilizarea colectivă privește tot personalul fabricii.

Urmareste-ne pe Google News

Serconf trimite acasă 160 de oameni

Peste 160 de persoane își pierd locul de muncă de la sfârșitul lunii august. Societatea Serconf SA a demarat procedurile pentru concedierea colectivă a nu mai puțin de 163 de persoane începând cu 30 iunie. Angajații sunt în preaviz până pe 28 august.

„S-a transmis notificarea privind concedierea colectivă a 163 de persoane. Sunt în preaviz începând cu data de 30 iulie și până pe data de 28 august,  perioadă în care salariații vor beneficia de măsuri de preconcediere colectivă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani, Gabriela Vranciuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *