Rețeaua 5G/5G+este disponibilă de astăzi în Botoșani

Foto: pixabay

Orange continuă extinderea rețelei 5G/5G+ în noi orașe, Botoșani devenind orașul cu numărul 40, în care cea mai rapidă rețea din România devine disponibilă. Începând de marți, locuitorii, autoritățile publice și companiile din Botoșani vor avea acces la viteze de până la 1,5 Gbps, ale rețelei 5G+.

Orașul Botoșani completează harta zonelor cu acoperire 5G/5G+ rețeaua Orange 5G devenind disponibilă în 40 de orașe de pe întreg teritoriul țării, precum: Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, Brăila, București, Craiova, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Miercurea Ciuc, Pitești, Sibiu, Suceava, Oradea, Timișoara și Târgu Mureș, localități din județul Ilfov, stațiuni montane și estivale. De asemenea, numărul orașelor cu 100% acoperire 5G a crescut constant, acestea fiind Arad, Bacău, Baia Mare, București, Miercurea-Ciuc, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș.

Nevoia de conectivitate și de acces la internet de mare viteză este evidentă și în rândul clienților Orange, unde traficul de date 5G/5G+ a crescut cu 162% în trimestrul 2 din 2024 comparativ cu trimestrul 2 din 2023. De aceea, până la finalul lunii august, Orange aduce tehnologia de top mai aproape de clienții săi rezidențiali și de business și oferă tuturor celor cu un telefon compatibil acces gratuit la rețeaua 5G+. Astfel, în perioada 20 iunie – 31 august, abonații Orange și YOXO, indiferent de pachetele de servicii pe care le utilizează, cât și clienții PrePay pot experimenta gratuit performanțele rețelei 5G/5G+, dacă se află în aria de acoperire a rețelei.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *