Mai multe ședinte publice de repartizare a posturilor în învățământul botoșănean. Când au fost programate

Mai multe ședinte publice de repartizare a posturilor în învățământ au fost programate în perioada imediat următoare de Inspectoratul Școlar Județean Botoșani.

Astfel, marți, 20 august, în aula Colegiului Național ”A.T.Laurian” are loc ședința de repartizare, în ordine, pentru cadrele didactice titulare pentru completarea normei didactice de predare pe perioadă nedeterminată/determinată, respectiv a cadrelor didactice debutante prevăzute la art. 24 alin. (4) şi (6) din Metodologie pentru completarea normei didactice de predare pe perioadă determinată; cadrele didactice titulare aflate în restrângere de activitate prin transfer sau detașare în interesul învățământului pentru restrângere nesoluționată; cadrele didactice angajate pe durata de viabilitate a postului/catedrei şi cadrele didactice prevăzute la art. 53 alin. (5) din Metodologie pentru completarea normei didactice de predare pe perioadă determinată; detașare la cerere în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, pentru cadrele didactice titulare participante la concursul național, sesiunea 2024; Interval orar 9:00-09:10 – candidaţii care au obţinut cel puţin media de repartizare 7 (şapte) la concursul naţional, sesiunea 2024, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare.

Joi, 22 august, în aceeași locație, va avea loc soluționarea în ședință de repartizare, a solicitărilor de detaşare la cerere prin concurs specific pentru personalul didactic titular în învăţământul preuniversitar.

De asemenea, sunt programate ședinte de repartizare pe posturi și în zilele de 23 și 26 august.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *