Doi suceveni au dat de necaz după ce au fost opriți de poliție, la Botoșani. Nu mai au voie să-și folosească mașinile

Doi suceveni au dat de necaz după ce au fost opriți de poliție, la Botoșani. La data de 5 august 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control, pe strada Sucevei, din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, din județul Suceava. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta transporta trei persoane, contra cost, fără a fi autorizat în acest sens.

Față de conducătorul auto a fost dispusă sancționarea contravențională cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost indisponibilizat autoturismul pentru o perioadă de 6 luni.

De asemenea, la aceeași data, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control, pe strada Sucevei, din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un tânăr, de 28 de ani, din județul Suceava. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta efectua transport persoane, pe ruta Câmpulung Moldovensc- Botoșani, contra cost, fără a fi autorizat în acest sens.

Față de conducătorul auto a fost dispusă sancționarea contravențională cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost indisponibilizat autoturismul pentru  perioadă de 6 luni.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *