Un tânăr mascat a tâlhărit un bărbat pe un drum comunal. Botoșăneanul a fost ridicat de polițiști de la o terasă

Un tânăr mascat a tâlhărit un bărbat pe un drum comunal, apoi s-a dus la o terasă. Luni, 5 august, acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Este vorba despre un tânăr de 24 de ani, din Vorniceni, care a fost ridicat de polițiștii din Vlăsinești chiar de pe terasă, fiind cercetat pentru tâlhărie calificată.

„În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în aceeași zi, în jurul orei 16:00, în timp ce se afla pe drumul comunal, având fața acoperită cu o mască, ar fi sustras aproximativ 5.000 de lei, de la persoana vătămată, un bărbat de 62 de ani, din aceeași localitate. Ulterior, tânărul a părăsit locul faptei, fiind identificat de polițiști pe terasa unui local public din localitate”, precizează reprezentanții Poliției Botoșani.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat parțial și restituit victimei. Tânărul bănuit de comiterea faptei a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri legale.

 

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *