Prefectul din Botoșani cere primarilor să urgenteze lucrările de reabilitare a școlilor. A început verificarea unităților de învățământ

Prefectul din Botoșani, Sorin Cornilă, cere primarilor să urgenteze lucrările de reabilitare a școlilor. Acesta anunță că, în perioada 22 iulie – 21 august 2024, toate școlile din județul Botoșani sunt verificate pentru a vedea dacă sunt pregătite corespunzător pentru începerea noului an școlar.

„Solicit implicare din partea autorităților locale și a directorilor unităților de învățământ. Școlile și grădinițele să fie pregătite în cele mai bune condiții pentru noul an școlar. Pentru că la nivelul județului Botoșani sunt unități școlare în plin proces de reabilitare, iar lucrările nu se vor finaliza până la începerea noului an școlar, fac un apel la autoritățile locale să pregătească locații alternative în care procesul educațional să se poată desfășura în bune condiții”, a transmis prefectul.

Urmareste-ne pe Google News

One thought on “Prefectul din Botoșani cere primarilor să urgenteze lucrările de reabilitare a școlilor. A început verificarea unităților de învățământ

  1. Extraordinar, domnule Prefect ! Ce sever și hotărât sunteți ! Așa da…..
    Problema principală este alta: care -i aportul dumitale concret pentru buna pregătire a noului an școlar ? Că de vorbe suntem sătui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *