FOTO O familie din Botoșani are nevoie de ajutor după ce casa i-a fost distrusă de un incendiu

O familie din județul Botoșani are nevoie de ajutor după ce casa i-a fost distrusă de un incendiu. Este vorba despre o familie din satul Vatra, comuna Hudești, formată din mama, fiica și un nepot, care trăiau sub același acoperiș. Un puternic incendiu a făcut scrum întreaga locuință, iar comunitatea se mobilizează pentru a-i ajuta pe cei trei membri. Au pierdut tot ceea ce aveau în casă, de la alimente, haine, până la mobilie și electrocasnice.

Aceștia au nevoie de un acoperiș deasupra capului, iar cei care vor să le ajute pe femei la reconstrucție potr face donații în contul: IBAN RO97BRDE070SV53238560700, pe numele Padurariu Maricela.

Casa  a fost distrusă în urma unui incendiu produs, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit. Alarma a fost dată chiar de către proprietară, care a observat fumul dens ieșind din podul locuinței.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani și Detașamentului Dorohoi, cu două autospeciale de intervenție, dar și membrii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din Darabani și Hudești.

Aceștia au constatat că ardea generalizat podul locuinței și o magazie din lemn, reușind să limiteze extinderea flăcărilor la vecinătăți. Incendiul a fost stins dupa aproape două ore. Nimeni nu a fost rănit în incendiu.

Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *